DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in gemeente Buren.
DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in gemeente Buren. Foto: aangeleverd

Glasvezelcampagne voor kernen in de gemeente Buren

Algemeen 294 keer gelezen

buren • DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in gemeente Buren. Dit geldt voor de kernen Beusichem, Buren, Eck en Wiel, Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik en Zoelen. ‘Als twintig procent (een vijfde) van de inwoners per dorp of stad ja zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk, door vóór 6 april 2022 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders, Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl, komt er daar glasvezel’, zegt DELTA Fiber NMetwerk. Aanmelden kan via: gavoorglasvezel.nl.

De glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk begint vandaag. Alle inwoners van de acht kernen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting kunnen zich aanmelden en worden hierover met een brief persoonlijk geïnformeerd. Inwoners die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de campagne en meer willen weten over glasvezel, kunnen zich op de website gavoorglasvezel.nl inschrijven op de nieuwsbrief.

Online Informatieavonden
Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel zullen in circa 45 minuten gedeeld worden op een online informatieavond op dinsdag 18 januari om 19.30 uur en dinsdag 8 februari vanaf 20.30 uur. Aanmelden kan via gavoorglasvezel.nl. 

Glasvezel Informatiepunten
Er zijn verder twee Glasvezel Informatiepunten ingericht. Tijdens de openingstijden is een glasvezeladviseur telefonisch bereikbaar voor vragen over glasvezel of om hulp te krijgen bij het afsluiten van een abonnement. De openingstijden zijn: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zodra de coronamaatregelen het toelaten kunnen de inwoners er ook weer fysiek terecht. 

De Glasvezel Informatiepunten zijn te vinden in: Dorpshuis ‘t Klokhuis aan de Sterappelhof 7 in Maurik, tel. 06 38 61 29 18; Peperstraat 2 in Buren, naast Museum Buren, tel. 06 18 86 57 05.

Meer informatie over de glasvezelcampagne in de gemeente Buren staat op gavoorglasvezel.nl.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie