• De turners van T&P Sport wonnen verschillende medailles in Kesteren.
• De turners van T&P Sport wonnen verschillende medailles in Kesteren. Foto: Aangeleverd

Verschillende medailles voor turners van T&P Sport in Kesteren

Sport 1.674 keer gelezen

KESTEREN • Balk, vloer en ringen. In Kesteren werden op zaterdag 13 april de recreatieturnwedstrijden voor jongens en meisjes uit het rayon gehouden.

Amber en Julia begonnen de wedstrijd. Julia was wat onzeker, maar toen ze eenmaal bezig was, werd ze steeds zelfverzekerder. Dit was ook te zien in haar turnen. Amber turnde meteen vanaf het eerste toestel een stabiele wedstrijd. Ze behaalde hiermee een tweede plaats. Julia eindigde als achtste. 

Topwedstrijd

De turnsters Roos, Sophie en Lindsey draaiden een topwedstrijd. Ze genoten van de wedstrijd en dit was terug te zien in de turnoefeningen. Roos liet zelfs een borstwaartsom zien. Tijdens de training had ze hier nog wat hulp bij nodig, maar tijdens de wedstrijd voerde ze de oefening zelfstandig uit. Sophie turnde een strakke balkoefening. Lindsey deed zelfs een salto op sprong. Roos eindigde op de eerste plaats, Lindsey werd derde en Sophie zesde.

Goud en zilver

Turners Pontus en Hugo turnden beiden de tweede wedstrijd ook erg netjes. Pontus trok zich zonder moeite op in de ringen. Hugo was  sterk op rek met een hele strakke buikdraai. Pontus werd eerste en Hugo stond naast hem op de tweede plaats.

Daarna was het de beurt aan Janou en Senna. Janou turnt net een paar weken en liet vandaag al haar kunnen zien. Met een  mooie strakke balkoefening. Senna liet ons versteld staan met een  strakke handstand platval bij sprong. Janou eindigde op de eerste plaats en Senna op de tweede plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden