• Als team eindigden de turners op de eerste plaats.
• Als team eindigden de turners op de eerste plaats. Foto: Aangeleverd

Goud voor turners van T&P Sport

Sport 1.527 keer gelezen

WIJK BIJ DUURSTEDE • In Wijk bij Duurstede werd dit weekend een turnwedstrijd gehouden. Onder meer de turners van T&P Sport uit Maurik lieten hier hun kunsten zien. 

Davin liet een zeer mooie voltige-oefening zien. Hiermee behaalde hij zelfs de eerste plaats op dit toestel. Ook de trainers waren onder de indruk van zijn kunnen. De vloer was zeer strak en was goed voor een tweede plaats. David is echt een springer en dat was in elke sprong terug te zien. Zijn salto was mooi hoog en hij landde heel strak. Sven turnt zijn oefeningen altijd rustig maar strak. Hiermee is hij een stabiele turner. Als team eindigden Davin, Sven en David op de eerste plaats. 

Individuele punten

Davin mocht daarna nogmaals op het podium plaatsnemen met zijn individuele punten. Hij behaalde dit seizoen bij elkaar de tweede plaats. Allround eindigde Davin als vijfde en Sven als twintigste.

Goud

Tot slot was het de beurt aan Jaimy. Jaimy draaide een super strakke en stabiele wedstrijd, waardoor hij op ieder toestel de eerste plaats behaalde. Hij stond daardoor dus ook op de eerste plaats op het podium.

Marianne van de Werken

Marianne van de Werken schrijft als freelance-journalist voor de verschillende titels van Het Kontakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden