Madjid Boudou (Hoofd Jeugdopleiding RKTVC), Arnoud Jonker (4-Skills) en Henk Driessen (voorzitter RKTVC)
Madjid Boudou (Hoofd Jeugdopleiding RKTVC), Arnoud Jonker (4-Skills) en Henk Driessen (voorzitter RKTVC) (Foto: RKTVC)

RKTVC en voetbalschool slaan handen ineen

  •   keer gelezen

Tiel - Het gericht opleiden van jeugdspelers is een verantwoordelijke taak die RKTVC zeer serieus neemt. Niet alleen op voetbaltechnisch, maar ook op sociaal emotioneel gebied. Het is belangrijk dat onze jeugdspelers de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen en in trainingen en wedstrijden op het juiste niveau worden uitgedaagd.


Om onze trainers hierin te ondersteunen en opleiden is RKTVC Tiel de samenwerking aangegaan met 4-Skills Soccer Academy, een landelijke voetbalschool die in 2012 ontstond als voetbalschool 4-Skills door Arnoud Jonker.

Arnoud verzorgt al verschillende jaren door het hele land trainerscursussen bij o.a.: SV Deurne, RKSV Wittenhorst, Sparta’25, VIOS’38, ESC Elburg, vv ASWH, RKMSV Meijel, RKSV Liessel, TVC/Breda, v.v. Prinsenland en aankomend seizoen dus ook bij RKTVC.

In samenhang met zijn eigen achtergrond als pedagoog in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, creëerde Arnoud zijn eigen trainingsprogramma, gericht op de individuele ontwikkeling van de speler, met als leidraad:

“Creatief, technisch vaardige spelers opleiden, die vol zelfvertrouwen hun eigen keuzes leren maken op het veld en elke 1-op-1 situatie domineren”.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier