• Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog.
• Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog. Foto: Talent Kitchen

Biebtalk met Raven van Dorst en Splinter Chabot

Algemeen 646 keer gelezen

TIEL • Wie zijn we? En wie of wat bepaalt dat? Over de vrijheid om te zijn wie je bent is veel te zeggen. Heeft iedereen wel diezelfde vrijheid? Tijdens de BiebTalk op woensdag 29 maart in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof wordt ingezoomd op identiteit. Splinter Chabot en Raven van Dorst gaan, onder leiding van Tirsa With, met elkaar in gesprek over dit thema.

Een zoektocht van alle tijden. Misschien wel actueler dan ooit. Complexer misschien ook wel. Er zijn zoveel ogen tegenwoordig. Waar lopen we tegenaan in die zoektocht? Hebben we wel echt oog voor wat we voelen en mag alles er wel zijn? Zitten we niet veel te veel vast in hokjes? Veel vragen. 

Splinter en Raven vertellen over hun ervaringen. Het gesprek wordt geleid door Tirsa With, presentatrice van Het Klokhuis. Bezoekers kunnen een energieke en open avond met de nodige humor verwachten.

Over de sprekers
Splinter Chabot is schrijver, programmamaker, presentator en politicoloog. Hij is auteur van de bestseller ‘Confettiregen’, presenteerde voor AVROTROS zijn eigen talkshow ‘SPLNTR!’, en is bij dezelfde omroep te zien in het programma ‘Ondertussen aan de Hofvijver’, waarin hij de renovatie van het Binnenhof volgt.

Raven van Dorst is muzikant, acteur en presentator. De laatste jaren verwierf Raven bij een breder publiek bekendheid door diens gastoptredens bij verschillende televisieprogramma’s en als presentator bij programma’s als ‘Nachtdieren’ en ‘Boerderij van Dorst’. Daarnaast is Raven al jarenlang actief in de muziekwereld. Sinds 2016 is Van Dorst lid van metalband Dool, door de muziekpers wel eens benoemd als de beste Nederlandse live-act binnen het genre.

Tirsa With is presentator, (stem)acteur en programmamaker. Ze is één van de vaste gezichten van Het Klokhuis (NTR). Ook is ze presentator en redacteur van het online nieuws & geschiedenisprogramma van Omroep ZWART: ‘Once Upon A Timeline’. Daarnaast spreekt Tirsa audioboeken in en modereert ze evenementen in de culturele sector.

Plaats reserveren
Deze BiebTalk is ook thuis bij te wonen, via een livestream. De fysieke tickets zijn inmiddels uitverkocht. De livestream is nog wel te reserveren. De BiebTalk begint op woensdag 29 maart. om 20.00 uur. Kosten livestream: 5 euro; gratis voor leden van de Bibliotheek.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Laat je in Tiel inspireren door dans, zang en kunst tijdens de Dans van de Vrijheid Nieuws gisteren
Afbeelding
Buren ondersteunt lobby fruitvliegbestrijding om kersenteelt te redden Nieuws 25 apr, 15:15

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden