• Sponsoren en overige belangstellenden kunnen met eigen ogen zien hoe ver de corsowagens, zoals 'Losing Panda's', zijn gevorderd.
• Sponsoren en overige belangstellenden kunnen met eigen ogen zien hoe ver de corsowagens, zoals 'Losing Panda's', zijn gevorderd. Foto: aaangeleverd

Een kijkje nemen bij Fruitcorsoclub Maurik

Algemeen 966 keer gelezen

MAURIK/ECK EN WIEL • De Stichting Corsowagen Maurik houdt op zondag 28 augustus een open dag, bedoeld om sponsors een kijkje te laten nemen bij de werkzaamheden aan de fruitcorsowagens. Zo kunnen zij zien wat er met hun bijdragen wordt gedaan. “Vele sponsoren al jaren lang en we zijn ze dan ook zeer dankbaar”, aldus stichtingsvoorzitter Annet Schimmel.

Zowel de grote wagen als de jeugdwagen staan klaar om te bezichtigen. De fruitcorsowagen is op die dag al voor een gedeelte af en bezoekers kunnen zien hoe er geplakt wordt met onder meer zaden, bonen, uien en knoflook.
Overigens zijn niet alleen sponsoren, maar ook overige belangstellenden zeer welkom. De bouwhal aan de Doejenburg 23 in Eck en Wiel is open vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur.  

Vriendje voor een tientje
Ook kunnen bezoekers op 28 augustus ‘vriendje voor een tientje’ worden. Zij komen dan met hun naam op een appel, die op het bord van de club wordt geplakt, zodat men een corsoseizoen lang donateur is van de club.

De vrijwilligers van de stichting zijn present om uitleg te geven over wat zij doen. Voor iedereen is er koffie, thee, limonade of een ander drankje én iets lekkers.

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Laat je in Tiel inspireren door dans, zang en kunst tijdens de Dans van de Vrijheid Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Buren ondersteunt lobby fruitvliegbestrijding om kersenteelt te redden Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden