De gemeenteraadsverkiezingen worden op woensdag 16 maart 2022 gehouden.
De gemeenteraadsverkiezingen worden op woensdag 16 maart 2022 gehouden. Foto:

Erik Zaaijer lijsttrekker PCG gemeenteraadsverkiezingen

Algemeen 167 keer gelezen

lienden/maurik • Op de onlangs gehouden ledenvergadering stelden de leden van de Protestants Christelijke Groepering (PCG) unaniem de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022 vast. Erik Zaaijer, de huidige fractievoorzitter, werd gekozen als lijsttrekker. 

Zaaijer staat erom bekend dat hij op een praktische en begrijpelijke manier politiek bedrijft: “Wat ik wil voor de gemeente Buren, is een praktische gemeentelijke organisatie die financieel gezond en zelfstandig is en de inwoners en bedrijven uit alle kernen centraal stelt.” 

Erik is sinds 2018 raadslid en nam een jaar later het fractievoorzitterschap over van Kees van de Bijl, de nummer twee op de lijst. Met meer dan veertig jaar politieke ervaring volgt, op plek drie, Christiaan de Lange. 

Evenwichtige lijst
Jan Keuken, bestuurslid en nummer vier op de kandidatenlijst: “Ik ben blij dat we met een evenwichtige lijst de verkiezingen voor de Gemeenteraad Buren ingaan. Niet alleen geografisch evenwichtig, maar voor iedereen die vanuit een christelijke overtuiging politiek vertegenwoordigd wil worden.”

Meer informatie en de kandidatenlijst: https://www.pcgburen.nl/kandidatenlijst-verkiezingen-vastgesteld

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie