Afbeelding

Dermex: de nieuwe kliniek van Dermatoloog Swinkels

Algemeen 232 keer gelezen

Wijchen - Wanneer u een dermatoloog nodig heeft bent u van harte welkom bij Quintus Swinkels in zijn kliniek Dermex, expertise centrum voor dermatologie.

“De zorg bij Dermex wordt door alle, dus ook door uw, zorgverzekeraar vergoed!”

U denkt ongetwijfeld: “zo’n privékliniek, dat kost me veel meer dan het ziekenhuis.” Het tegendeel is echter waar. Een behandeling bij Dermex kost u niets meer dan wanneer u naar een ziekenhuis gaat. Voor duidelijke uitleg zie www.dermex.nl/info/meestegestelde vragen: wordt de behandeling vergoed?

 “Een lange wachttijd daar hoef je bij Dermex niet bang voor te zijn!”

Met een verwijzing van uw huisarts kunt u bij Dermex binnen een week terecht. 

Ruim 25 jaar is Quintus Swinkels werkzaam binnen de dermatologie. Zijn visie is simpel maar krachtig: de patiënt staat centraal. “In mijn eigen kliniek kan ik de zorg die volgens mij de beste is bieden”. De missie van Dermex is om hoogwaardige dermatologische zorg te bieden.

U kunt voor alle huidklachten bij Dr. Swinkels terecht!

Naast algemene dermatologie heeft dr. Swinkels een aantal specialisaties. Behandeling van huidkanker en alle voorstadia daarvan. Aandoeningen van de niet blanke (gekleurde) huid. Maar ook allergie klachten, flebologie b.v. spataderen, haarproblemen en proctologische klachten b.v. aambeien zijn aandachtsvelden.

Een afspraak bij Dermex?

Bezoek www.dermex.nl, daar vind u uitvoerige informatie.

info@dermex.nl

085 0606490

Uw veiligheid en gezondheid staan voorop. Wij werken volgens de corona richtlijnen van het RIVM.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie