Afbeelding
Foto: Marco van Deick@media

Fietser ernstig gewond bij ongeval in Tiel op de Bachstraat

112 1.317 keer gelezen

TIEL • Op de Bachstraat in Tiel is donderdagochtend een fietser geschept door een automobilist. De fietser raakte ernstig gewond en is onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het ROC Rivor gebouw. De fiets brak in twee stukken. De brandweer kwam ter plaatse voor het plaatsen van zichtschermen. De omgeving van het ongeval is afgezet. 

De Forensische Opsporing Verkeer heeft op de locatie onderzoek gedaan. In de nabije omgeving worden camerabeelden bekeken om meer duidelijk te krijgen over het ontstaan van de aanrijding. Dit heeft de politie momenteel in onderzoek.

De bestuurder van de auto is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er is gelijk getest op gebruik van alcohol- en verdovende middelen. Daarbij stelde de politie vast dat hier geen sprake van was.

Omdat de aanrijding rondom schooltijd heeft plaatsgevonden hebben scholieren de fietser zien liggen. School heeft schoolmaatschappelijk werk ingeschakeld en slachtofferhulp waar nodig. 

De politie roept mensen op die het ongeval hebben zien gebeuren dit laten weten via 0900-8844. Vermeld daarbij registratienummer 2023050402.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie