<p>Er zijn meer dan twintig cursussen in verschillende disciplines. </p>

Er zijn meer dan twintig cursussen in verschillende disciplines.

(Foto: Jan Bert Vonk)

Kunstbeoefening begint bij Zinder Educatie

  •   keer gelezen

TIEL • Kunstbeoefening maakt gelukkig, geeft energie én zelfvertrouwen. Een mooi voornemen dus om daar in 2022 mee te beginnen. Zinder Educatie start een dezer dagen met meer dan twintig cursussen in verschillende disciplines. 


Er zijn cursussen voor iedereen die zich wil ontwikkelen in muziek, beeldende kunst, dans, fotografie of theater. Inschrijven kan inmiddels. Succesvolle beeldende kunstcursussen als Atelier 2D (6 tot 14 jaar), Kleuteratelier en Atelier 3D (6 tot 12 jaar) keren terug en er zijn weer diverse kunstlezingen te volgen. Ook kan aan de slag worden gegaan met een van de nieuwe cursussen, zoals de 18+ cursus Interieur & Styling.

HipHop Kidz
Zinder Educatie begint dan ook weer met de cursussen HipHop Kidz (8 tot 12 jaar) en Peuterdans. Je zelfvertrouwen een boost geven kan bij Burlesque (18+) en dansend het weekend ingaan kan met Friday Fun Five, Afro Dance (15+).
Niet alleen dansen is goed voor het lichaam, ook muziek doet veel met ons. Het verlaagt de bloeddruk, ontspant spieren, verlicht pijn, stimuleert een goed immuunsysteem en ga zo maar door. Muziek is dan ook voor alle leeftijden. Zo biedt Zinder Educatie cursussen Peuter & Kleutermuziek, Muziek op schoot en het Zinder Kinderkoor, maar ook Rockin’Old School, waarin 55-plussers samen een band vormen.

Theater Basisklas
Net als vorig seizoen zijn er naast de vaste theatercursussen Theater Basisklas (6-9 jr), Sneltreinproductie (9-12 jr) en Theater Lab (12-24 jr) ook twee specials. Zowel jongeren vanaf 12 jaar als volwassenen mogen zich opgeven voor de cursus Muziektheater, waarin docent Marije Meiborg cursisten leert hoe muziek en theater elkaar kunnen versterken. Voor extra verdieping in het acteervak is de special Fysiek Acteren heel geschikt.

De inschrijvingen zijn al gestart. Meer informatie en aanmelden kan via www.zinder.nl/educatie

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten