Foto:

Mantelzorgers in het zonnetje

  •   keer gelezen

REGIO • Om mantelzorgers in het zonnetje te zetten, worden er bijeenkomsten georganiseerd op en rondom de Dag van de mantelzorg. Daarnaast is er op 17 november een netwerkavond voor mantelzorgers.


10 november: Voor mantelzorgers in de gemeente Neder- Betuwe is er een High tea van 14.00 – 16.00 uur in Kesteren. Aanmelden kan via info@welzijnrivierstroom.nl Voor de mantelzorgers in de gemeente Buren is er een lunch van 12.00 – 14.00 in de Heerlijkheid in Eck en Wiel. Ga voor meer informatie naar www.welzijnrivierstroom.nl.

13 november: In Rhenen is de dag van de mantelzorg nog een verrassing. Aanmelden via ellejoosten@welzijnrivierstroom.nl.

17 november: Netwerkavond voor Mantelzorgers. Omdat je een mantelzorger alleen maar begrijpt als je er zelf ook een bent, organiseert Welzijn Rivierstroom een netwerkavond voor mantelzorgers. Op deze avond is er ruimte voor praktische vragen, het uitwisselen van ervaring en tips hoe je het dit keer echt voor elkaar krijgt om ruimte voor jezelf te creëren. Datum: woensdag 17 november Inloop: 19:00 uur Start: 19:30 uur Duurt tot 21:00/21:30 uur Locatie: Dorpshuis Ochten, adres: Dokter M. van Drielplein 2, 4051 AX Ochten

Laatste nieuwtjes

Voor de laatste nieuwtjes en activiteiten zie Facebook en LinkedIn Welzijn Rivierstroom. Mantelzorgers die willen weten wat Welzijn Rivierstroom voor hen kan betekenen of belangstellenden die zicht willen aanmelden voor een van de bijeenkomsten: www.welzijnrivierstroom.nl of neem persoonlijk contact op via info@welzijnrivierstroom.nl of (0344) 602337 (Tot 14.00 uur).

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten