Loop op de Dag van het Haarwerk op woensdag 9 oktober eens binnen bij Hairstyliste Marion in Winkelcentrum Rauwenhof.
Loop op de Dag van het Haarwerk op woensdag 9 oktober eens binnen bij Hairstyliste Marion in Winkelcentrum Rauwenhof. (Foto: )

Loop op de Dag van het Haarwerk binnen bij Hairstyliste Marion

  •   keer gelezen

Eén op de vier vrouwen boven de veertig jaar krijgt last van extreme haaruitval. Kaalheid bij vrouwen is een groot taboe. Vrouwen bij wie het haar gaat uitvallen, durven zelden over hun probleem te praten. Met de ‘Dag van het Haarwerk’ op woensdag 9 oktober willen erkende haarwerk-specialisten die bij brancheorganisatie ANKO zijn aangesloten, het taboe doorbreken. Want er zijn behandelingen voor haarproblemen.


Tiel - Meer dan de helft van de Nederlanders geeft aan haar- of hoofdhuid problemen te hebben en bijna 65 procent geeft aan hierover niet door zijn of haar kapper te worden geadviseerd.

Bijna een kwart (21 procent) van alle Nederlanders heeft last van haaruitval en blijvende of tijdelijke kaalheid. Het gaat dus om heel veel mensen. Een deskundig advies is essentieel en kan veel ellende voorkomen. En er zijn professionele oplossingen voor ieder haarprobleem.

Schaamte

“De cijfers zullen voor de inwoners van Tiel niet heel anders zijn” vertelt Marion van Hairstyliste Marion in Tiel. “Haarverlies is zowel voor mannen als vrouwen een probleem, al is het taboe om erover te spreken bij vrouwen het grootst. Kaalheid of kale plekken in het haar zorgen bij vrouwen vaak voor schaamte. Die schaamte weerhoudt hen ervan hulp te zoeken en ze weten niet welke mogelijkheden er zijn op het gebied van behandelingen en van haarwerken. Vooroordelen en achterhaalde denkbeelden blijven hierdoor bestaan. Met de Dag van het Haarwerk willen wij, de erkende ANKO haarwerkspecialisten, hiermee definitief afreke-nen.”

Erkende haarwerkspecialisten herken je aan de ANKO-certificering. Zij worden meerdere keren per jaar bijgeschoold en weten alles over behandeling, producten en het aanmeten van haarwerken.

Hairstyliste Marion

Meer weten? Loop op de Dag van het Haarwerk op woensdag 9 oktober eens binnen bij Hairstyliste Marion in Winkelcentrum Rauwenhof, Wilhelmina Druckerstraat 47 Tiel, 0344-622272.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten