Danielle Griesheimer
Danielle Griesheimer (Foto: IZZ)

Praktijk Gezond en Welzijn

  •   keer gelezen

Wadenoijen - Openingstijden Praktijk Gezond en Welzijn voorlopig gewijzigd, eigenaar gaat tijdelijk parttime terug in de zorg om te helpen tijdens de coronacrisis. 


Danielle Griesheimer, eigenaar van Praktijk Gezond en Welzijn, orthomoleculair therapeut, hormoonspecialist en vrouwencoach heeft besloten de komende tijd hulp te gaan bieden op de spoedeisende hulp afdeling in ziekenhuis de Gelderse Vallei te Ede. De roep om gespecialiseerde verpleegkundigen is hoog en dus voelt Danielle de noodzaak om aan haar “verpleegkundige plicht” te voldoen.

Vijf jaar geleden verliet ze het ziekenhuis, om daar nu tijdelijk terug te keren. Aangezien de te draaien diensten onregelmatig zullen zijn, zal de praktijk niet op vaste momenten open zijn, met uitzondering van de woensdag. Zowel voor locatie Den Bosch als Wadenoijen zullen andere tijden beschikbaar zijn, met zelfs mogelijkheden in de avonduren. 

Eigenaar Danielle meldt tevens: “Zolang de maatregelen vanuit de overheid niet versoepelen, zullen alle consulten en Creatrix®sessies via skype, zoom, telefoon of videobellen gaan, maar dit is absoluut geen belemmering. ” In deze stressvolle tijd ervaren vrouwen vaak nóg meer klachten, zowel lichamelijk als mentaal en dus is het nu nog belangrijker dat ze weten dat er hulp is.

Om cliënten tegemoet te komen krijgt iedereen, die nu een 1ste orthomoleculair consult boekt, 50% korting! Deze actie geldt tot 30 april 2020.

Bel 06-37432045

Of mail naar info@praktijkgezondenwelzijn.nl

www.praktijkgezondenwelzijn.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten