Vanessa Sloot van Vonken & Vuur Coaching
Vanessa Sloot van Vonken & Vuur Coaching (Foto: Marieke van Dulmen)

Goed voornemen voor 2021: Van to do- naar playlist

  •   keer gelezen

Veel mensen maken goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vaak gaat het om grote gedragsveranderingen die niet vol te houden zijn. Met als resultaat: frustratie en grote teleurstelling. Maar het kan ook anders: in zulke kleine stapjes richting je doel dat het bijna ongemerkt gaat. En niet onbelangrijk: met plezier!


Veel ballen hooghouden

Vanessa Sloot van Vonken & Vuur Coaching richt zich met name op vrouwen tussen de 40 en 50 jaar die veel ballen aan het hooghouden zijn: Een mooie carrière. Een goede moeder zijn. Een aantrekkelijke partner. Een leuke (schoon)dochter. Een gezellige vriendin. Je wilt zoveel in het leven en rent jezelf voorbij. Je vraagt je af: wie ben ik eigenlijk en waar word ik blij van?

Ruimte om te mogen spelen

Vanessa: “Jaren geleden zat ik zelf in die situatie. Ik heb ervaren dat ik het gelukkigst ben als ik me geinspireerd voel of kan creëren. Dan voel ik dat ik leef. Maar toen ik elke dag weer een lange to do lijst had, leek dat ver weg. Ik moest eerst tot rust komen, goed voor mezelf zorgen en voelen wie ik ben. Daarna ontstond er weer ruimte om te mogen spelen, ruimte voor inspiratie en creatie. Met al mijn ervaring en opgedane kennis (o.a. tijdens de opleiding tot holistisch leefstijlcoach) heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: van to do- naar playlist! Met de onderdelen: Ruimte maken & Ontspannen, Zelfzorg & Zelfwaardering en Inspiratie & Creatie.”

Kennismakingsweek Van to do- naar playlist

11 januari a.s. start een gratis online kennismakingsweek waarin Vanessa een inkijkje geeft in de methode Van to do- naar playlist. Via een besloten facebookgroep krijg je elke dag tips en een inspirerende opdracht. Aanmelden kan via de website: www.vonkenvuur.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten