Artikelen in deze editie

'Het draait niet alleen om voetbal'

Marja van Gessel stopt als directeur

Paul Salomé stopt met zijn praktijk

Onderwijs voor kinderen Oekraïne

Vervroegde deadline i.v.m. Pasen

Boekenweek 2022: Een ode aan de eerste liefde

Start onderwijs voor kinderen uit Oekraïne

Geldermalsen • Paul Salomé gaat na bijna 34 jaar stoppen met zijn huisartsenpraktijk in Geldermalsen. Op zaterdag 23 april zal hij afscheid nemen van zijn patiënten.

SLG in Tiel op zoek naar ambassadeur

West Betuwe • De Adviesraad Sociaal Domein van de Gemeente West Betuwe heeft als taak om de gemeente gevraagd en ongevraagd te adviseren over beleid op het gebied van het sociaal domein.

Autodealers Tiel Tweede Paasdag open

Schoolvoetbal toernooi

West Betuwe • Drie weken na de gemeenteraadsverkiezingen heeft West Betuwe een nieuwe coalitie. De wethouder kandidaten zijn bekend, het coalitieakkoord nog niet. In de gemeenteraad van 26 april wordt alles definitief.

Welzijn van West

Welzijn West Betuwe nodigt je uit voor West Betuwe Jam op 10 en 11 juni. Vrijdag staat helemaal in het teken staat van ouder worden en vitaliteit.

WEST BETUWE • In West Betuwe zijn fantastische initiatieven om Oekraïners te helpen. Mensen worden opgevangen door de gemeente of door particuliere initiatieven. Verder worden er allerlei acties en activiteiten georganiseerd om spullen en middelen in te zamelen.

Buitensluiten

DEIL • Tijdens het voorjaarsconcert van Fanfare de Volharding uit Deil werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

E-waste Race in Heukelum

Ambassadeurs biodiversiteit

Open eettafel in de Keijsershof

Belgische vrouw overlijdt tijdens detoxkuur

Coalitie West Betuwe

Dementiemonitor Rivierenland

west betuwe • Caleidoz, Forte en Mozaïek Welzijn gaan samenwerken. De medezeggenschapsraden en de Raden van Toezicht gaven groen licht voor de bestuurlijke fusie.

Rivierenland Klassiek in het Stroomhuis

vuren • In de Thaborkerk in Vuren wordt in de maand april een tentoonstelling gehouden rond de 'Zeven werken van barmhartigheid'.

neerijnen • Op 4 april was er een bijeenkomst van het Collectief in het Stroomhuis in Neerijnen. Er waren veel cultuurmakers uit West Betuwe aanwezig.

vuren • Op zaterdag 16 april is er in de Koels in Vuren voor het eerst sinds twee jaar weer een live-band-avond. Drie bands uit de regio luisteren de avond op.

Matthaus Passion in het Odensehuis

Lenette van Dongen met Paradijskleier

Ouder-kind café De Pluk Geldermalsen

dinsdag 12 april

donderdag 14 april

Gouden eitjes op Werk aan het Spoel

Appels en Peren Rally Bloesemeditie

Land Art, de natuur als inspiratiebron

dinsdag 12 april

UItslagen

Vuren • In Vuren komt het voetballeven langzaam op gang. Na de coronatijd krioelt het zaterdag op sportpark Vuren weer van voetballers. De dorpsclub is een belangrijk stukje vermaak in het 2.000 inwoners tellende dorp.

Collectieve offday bij Vuren

LRC trekt in Huizen aan kortste eind

Haaften verliest vlak voor tijd

SPIJK • In een wedstrijd waarin de scheidsrechter de hoofdrol voor zich opeiste, deelden SVS’65 en Herovina in Spijk met 2-2 de punten.

TRICHT • Tricht blijft in de tweede klasse duels met één goal verschil winnen. Zaterdag werd thuis tegen Altena met 1-0 zo al de vijfde nipte zege op rij behaald. Tim van Dijken was matchwinner.

Volleybaltoernooi basisscholen

Dames 1 De Linge/PCG knokkend ten onder

Behoud koppositie H1 De Linge/PCG

GO'97 wint thuis

Hellouw onverslaanbaar