SPIJK • In een wedstrijd waarin de scheidsrechter de hoofdrol voor zich opeiste, deelden SVS’65 en Herovina in Spijk met 2-2 de punten.

SVS’65 begon beter en kwam al na zes minuten op 1-0 via Maikel van Schaften. Na twintig minuten kwam Herovina door Jesse van Vliet tot 1-1 langszij.

In het vervolg van de eerste helft werden er weinig kansen gecreëerd. Vrij snel na de thee maakte Sam Muilenburg de 2-1, waarna de onrust begon. Volgens de Herovina-grensrechter ging hier namelijk buitenspel aan vooraf. De Herwijnense protesten leidden tot de nodige gele kaarten en het wegsturen van dezelfde grensrechter, die overigens geen verkeerd woord zei. Jesse van Vliet maakte vlak voor tijd gelijk (ook dit was mogelijk buitenspel), waarna SVS’65 vanaf de aftrap voor de 3-2 wilde gaan. Hierop kreeg SVS’65 ook een grote kans, ware het niet dat er al was afgefloten.

'Rommelige middag'

Trainers José van de Ven en Marcel de Groot waren na afloop unaniem dat het een rommelige middag was. “In de tweede helft hebben we nauwelijks gevoetbald. Zonde”