GO'97 wint thuis

Geldermalsen • Sinds de laatste lockdown was het door ziekte en blessures een beetje kwakkelen bij GO'97. Het was dan ook de hoogste tijd om het team weer lekker op de rails te krijgen in de thuiswedstrijd tegen TOVO afgelopen vrijdag.

GO ging voortvarend van start. Voordat de tegenstander goed en wel door had dat de wedstrijd begonnen was, werd de eerste set met 25-9 door GO'97 gewonnen. In het vervolg van de wedstrijd was TOVO beter bij de les, maar het spel van GO'97 bleef goed verzorgd en met 25-19 werd ook de tweede set binnengesleept.
In de derde set was het even zoeken naar de rust en bleven de bezoekers lange tijd een voorsprong van enkele punten houden. Mede dankzij sterk serveren kwam GO'97 op 22-22 langszij en gaf de ploeg de set niet meer weg (25-22). In een aantrekkelijke vierde set werd uiteindelijk de 4-0 overwinning veiliggesteld (25-22), waardoor GO'97 opnieuw aanhaakt bij de middenmoot in de tweede klasse.