Hellouw onverslaanbaar

Haaften/Hellouw • Eindelijk konden de leerlingen van de basisscholen in de regio weer tegen elkaar voetballen om een felbegeerde beker en een plaats in de regiofinale. In Haaften werd in twee poules gespeeld. Uiteindelijk stond zowel het jongens- als het meidenteam van CBS De Kievitsheuvel uit Hellouw in de finale. De jongens wonnen de wedstrijd met 2-0 en beide teams plaatsen zich voor de regiofinale. Deze wordt gespeeld op woensdag 13 april 's avonds in Asperen. Om half 7 is de meidenfinale en om half 8 de finale van de jongens.


Bridgeclub Beesd

Beesd • Op 6 april werd de interne competitie voortgezet in twee lijnen. De uitslag van de zesde zitting:

A-lijn: 1. Jan van der Lingen & Hugo Prakken 69,44%, 2. Annelies de Klerk & Frans Kuipers 64,17%, 3. Jeanne Doeland & Joop Doeland 54,17%.
B-lijn: 1. Rinske Barlo & Ria Donker 75,00%, 2. Ton Delsink & Kitty Delsink 57,64%, 3. Angelique van Lith & Greet Uijen- Meuleman 56,94%.
Gewoonlijk wordt er gespeeld op woensdagavond in het Klokhuis te Beesd.


Voetbaltoernooi basisscholen

west betuwe • Na afwezigheid van twee jaar is op woensdag 6 april het jaarlijkse voetbaltoernooi voor basisscholen in West Betuwe West (de oude gemeente Lingewaal) gespeeld.

De Open Poort uit Asperen kreeg geen enkel doelpunt tegen en speelde gelijk tegen de uiteindelijke nummer 2 en 3, respectievelijk de Zandheuvel uit Asperen en de Wegwijzer uit Heukelum. Het team van de Open Poort scoort net genoeg punten om zich kampioen van West Betuwe West te noemen. Op woensdag 13 april nemen zij het op tegen de winnaar van West Betuwe Oost (de oude gemeente Neerijnen).