vuren • Op zaterdag 16 april is er in de Koels in Vuren voor het eerst sinds twee jaar weer een live-band-avond. Drie bands uit de regio luisteren de avond op.

Zo speelt Sometimes Only uit Giessenburg die avond in het café. Blues, Rock en Nederpop zijn de genres die ze spelen. In de grote zaal spelen afwisselend The Gamble Blue Cats uit Gorinchem en Soul in One uit Waalwijk. 

The Gamble Blue Cats

The Gamble Blue Cats is een rock-’n-rollband en ze spelen hits uit de jaren 50. Elvis, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en nog vele anderen komen voorbij. 'Put on your blue suede shoes ....and rock the joint!' Soul in One, is een soul-band. Deze elfkoppige band laat iedereen dansen op de grote soul- en discohits. DJ Henry zal tussendoor in het café Hollandse hits draaien. 

Beheerders

Sinds vorig jaar zijn Martin Vogel en Anita den Hartog de beheerders van dorpshuis de Koels in Vuren. Martin en Anita kennen Vuren heel goed. Ze hebben er jaren gewoond en Martin heeft er lang een cafetaria gehad. Hij en Henry Wessels organiseerden toen ook al regelmatig feestjes in Vuren rondom de smulhoek. 

Artiesten

Artiesten als Jan Keizer, De Deurzakkers, Trafassi en ook een reünie van de boyband B.E.D. deden Vuren toen aan. Henry Wessels ook uit Vuren is entertainer/dj en organiseert door heel Nederland feesten.

De entree is 10 euro. De Koels gaat om 21.00 uur open.

q www.dorpshuisdekoels.nl