• De scootmobielcursus vindt plaats in het  Vrijthof.
• De scootmobielcursus vindt plaats in het Vrijthof. Foto: Cees van Cuijlenburg

Nieuwe scootmobielcursus ‘Flipje op wielen’

Nieuws 331 keer gelezen

TIEL • Behendiger met de scootmobiel op pad: ‘Flipje op wielen’ heeft in het programma van dit jaar liefst negen activiteiten opgenomen. 

De start is op vrijdag 19 april met een scootmobielcursus, die om 13.00 uur in de zaal van zorgcentrum Vrijthof begint. Verder zijn er zes toertochten ingepland, is deelname aan de avondvierdaagse mogelijk en komt er in het najaar een tweede cursus.

Bezoek kersenboomgaard

De agenda is met de keuze van de routes zorgvuldig samengesteld en bevat daardoor veel variatie. Opnieuw is een verrassingstocht opgenomen, mede ingegeven door het succes van vorig seizoen. In juli keert ook een bezoek aan de kersenboomgaard terug. Om het allemaal gemakkelijk te maken, kunnen de bezitters van een scootmobiel zich ook via een inschrijfformulier op de website aanmelden.

Wat is Flipje op wielen?

Flipje op wielen kent geen verplicht lidmaatschap. Wel is een bijdrage verschuldigd voor deelname aan de evenementen. Bij de start, in dit geval de cursus op 19 april, zijn de toegang en deelname gratis. Het is een gelegenheid om tips op te doen, vragen te stellen en situaties te bespreken. Daarnaast om in de praktijk toepassingen uit te proberen en daarmee problemen te voorkomen. Aanmelden voor de cursus is noodzakelijk en kan bij Hans Mulders, tel. 06 528 37 486 of muldershm@gmail.com. Op de website www.flipjeopwielen.nl via de button activiteiten. Hier is ook per evenement het inschrijfformulier te vinden. Op 22 mei organiseert Flipje op wielen een toertocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden