Afbeelding
Foto: Cees van Cuijlenburg

Flipje op wielen: record bij de eerste toertocht

Nieuws 761 keer gelezen

TIEL • Een mooiere start van het seizoen was niet denkbaar voor Flipje op wielen. Uitstekende weersomstandigheden en een nieuw record met liefst 25 deelnemers voor de toertocht naar Erichem. 

Het traject kende een lengte van 20 kilometer. Halverwege was er bij Prince Heerlijk in Erichem gelegenheid om op een terrasje even te genieten van een drankje alvorens huiswaarts te rijden. 

Deelname aan de avondvierdaagse

Flipje op wielen zet het programma voort met deelname aan de avondvierdaagse in Passewaaij op 13-14-15-16 juni. Geïnteresseerden dienen hierbij wel rekening te houden met een verplichte aanmelding vooraf (telefonisch, per email of via de website button activiteiten). Er wordt gereden met een aangepaste snelheid.

Reeks toertochten

De reeks toertochten gaat verder op woensdag 21 juni in de richting Geldermalsen. Geheel nieuw is de verrassingstocht op woensdag 19 juli met een attractief programma. Daarna komen er op de woensdagen 16 augustus, 13 september en 4 oktober toertochten naar Alphen, Buren en Ophemert.

Informatie

In de meeste gevallen wordt er vertrokken vanaf Vrijthof (13.30 uur). Alleen voor de richting Alphen is dat bij de veerpont. Alle bijzonderheden (ook foto’s) van Flipje op wielen staan op de vernieuwde website www.flipjeopwielen.nl (button activiteiten, nieuws en foto’s). Hier zijn ook bijzonderheden te vinden van de toertochten afzonderlijk.

Mee

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via: Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002GL – Tiel, telefoon 06-52837486 of e-mail: muldershm@gmail.com Opgeven voor de toertochten is eveneens mogelijk via de website www.flipjeopwielen.nl button activiteiten. Wie door een omstandigheden pas in het laatste stadium kan beslissen mag zich ook rechtstreeks bij het vertrekpunt registreren, maar vooraf aanmelden geniet de voorkeur. Alleen bij de avondvierdaagse geldt vooraf een verplichte opgave. Er is geen lidmaatschapsverplichting. Er wordt gereden met een gemiddelde snelheid van tien kilometer.

Kosten

De kosten voor deelname zijn vijf euro, consumpties voor eigen rekening. De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie