Foto: Pro Persona
Foto: Pro Persona Foto: Pro Persona

‘Voluit Leven’ met mindfulness cursus start in Rivierenland

Algemeen 530 keer gelezen

REGIO • Voor volwassenen die zich soms somber, gespannen, angstig of vermoeid voelen organiseert Pro Persona Connect in mei de cursus ‘Voluit Leven’ in Geldermalsen. 

Regelmatig pijn hebben, een gevoel van leegte of zelfkritiek kunnen ook redenen zijn om deel te nemen. In de cursus ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om zichzelf te veranderen, maar om een andere kijk op het leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. 

Hier en nu

Dit wordt geleerd door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die niet veranderd kunnen worden en te investeren in dingen die echt belangrijk zijn en waar wel invloed op uitgeoefend kan worden. 

Acht bijeenkomsten

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten op vrijdag 26 mei, 2, 9, 16, 23, 30 juni, 7 en 14 juli 2023 van 14.30 uur tot 16.30 uur in Geldermalsen. Door de training te volgen krijgen deelnemers meer kijk op eigen patronen en hoe met pijn en leed om gegaan wordt. Er wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren wat er in zichzelf omgaat, minder te oordelen en milder te worden. 

Aanmelden

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel of West Betuwe kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl. Vooraf zal er een telefonische kennismaking zijn met de cursusleider.

Deelnemers betalen 25 euro voor het cursusboek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie