Restaurant De Betuwe in Tiel stopt: complete inventaris in online veiling

Algemeen 160 keer gelezen

De complete restaurant- en horeca inventaris van restaurant De Betuwe in Tiel wordt wegens bedrijfsbeëindiging geveild via het platform van Troostwijk Auctions. Onder meer keukenapparatuur en het meubilair van het restaurant verschijnen onder de digitale hamer. Meebieden op deze veiling kan tot donderdag 15 juli 2021, de veiling sluit om 10:00 uur. 

Na 45 jaar komt er een einde aan restaurant De Betuwe: het etablissement wordt verkocht en de deuren sluiten. Daarmee verdwijnt de zaak waar menig Tielenaar weleens heeft gegeten, gefeest of vergaderd.

Het restaurant aan de Hoog Kellenseweg 7 wordt gekocht door de naastgelegen firma Zijlstra, vertellen De Betuwe-eigenaren Michel en Margriet van Heesch op hun website. Het naastgelegen bedrijf wil uitbreiden en koopt daarom de grond en alles wat erop staat: “Niet alleen het restaurant, maar alles eromheen: het water, het hele terrein en zelfs ons woonhuis.”

Horeca apparatuur en inventaris in veiling
Vanwege de sluiting van De Betuwe te Tiel wordt de complete restaurant- en keukeninventaris via een online veiling aangeboden, verdeeld over 422 kavels. Horeca apparatuur, zoals een compleet kookeiland met pitten, een everlasting blastchiller, een Rational combimaster plus combisteamer, frituurunits, snijmachines, een koel- en vriescel, koelkasten, stellingen en verschillend kookgerei. Maar ook de tafels en stoelen in het restaurant, tuinmeubilair, decoratiemateriaal, serviesgoed en andere keukenbenodigdheden verschijnen onder de digitale hamer.

Over de veiling

Op alle kavels kan vanaf dit moment geboden worden. De veiling sluit op donderdag 15 juli 2021 vanaf 10:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op dinsdag 13 juli 2021. Aanmelden voor 8 juli 2021 via: aanmelden@troostwijkauctions.com. Locatie van de kijkdag: Wattstraat 4, 4004 JS in Tiel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie