Afbeelding
Foto: Stockfoto

Ruim twintig cursussen bij Zinder Educatie

Algemeen 163 keer gelezen

TIEL • Kunstbeoefening maakt gelukkig, geeft energie én zelfvertrouwen. Een mooi voornemen om daar in 2022 mee aan de slag te gaan. Zinder Educatie start eind januari met meer dan twintig cursussen in verschillende disciplines. 

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen in muziek, beeldende kunst, dans, fotografie of theater. De inschrijving is gestart!

Succesvolle beeldende kunstcursussen als Atelier 2D (6-14 jr), Kleuteratelier en Atelier 3D (6-12 jr) komen terug, er zijn weer diverse kunstlezingen te volgen of ga aan de slag met een van de nieuwe cursussen, zoals Interieur & Styling (18+).

Dansen is goed voor de hersenen. Zo benadrukt neuropsycholoog Erik Scherder: “Doordat je bewegen combineert met muziek, stimuleer je de hersenen om nieuwe verbindingen te leggen”. Jong geleerd is oud gedaan en dus start Zinder Educatie weer met de cursussen HipHop Kidz (8-12 jr) en Peuterdans.
Geef zelfvertrouwen een boost bij Burlesque (18+) of ga dansend het weekend in met Friday Fun Five, Afro Dance (15+).

Muziek voor alle leeftijden
Niet alleen dansen is goed voor het lichaam, ook muziek doet veel met ons. Het verlaagt de bloeddruk, ontspant spieren, verlicht pijn, stimuleert een goed immuunsysteem en ga zo maar door. Muziek is dan ook voor alle leeftijden. Zo biedt Zinder Educatie cursussen Peuter & Kleutermuziek, Muziek op schoot en het Zinder Kinderkoor, maar ook Rockin’Old School, waarin 55-plussers samen een band vormen.

Muziektheater & Fysiek acteren
Net als vorig seizoen zijn er naast de vaste theatercursussen Theater Basisklas (6-9 jr), Sneltreinproductie (9-12 jr) en Theater Lab (12-24 jr) ook twee specials. Zowel jongeren vanaf 12 jaar als volwassenen mogen zich opgeven voor de cursus Muziektheater, waarin docent Marije Meiborg cursisten leert hoe muziek en theater elkaar kunnen versterken. Voor extra verdieping in het acteervak is de special Fysiek Acteren heel geschikt.

Meer info & inschrijven
De inschrijvingen voor de cursussen zijn inmiddels gestart. Meer informatie en aanmelden kan via www.zinder.nl/educatie.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 9 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden