Foto: 123rf.com

Ziekenhuisteam van Roparun verkoopt oliebollen

  •   keer gelezen

TIEL • Aan het eind van het jaar zijn er weer oliebollen en appelbeignets te koop bij het Roparun team 166 van Ziekenhuis Rivierenland. De verkoop is op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 december van 10.00 tot 16.30 uur. Er is een verkooppunt bij binnenkomst in de hal van het ziekenhuis én bij de (tijdelijke) zij-uitgang. 


De bollen en flappen worden dit jaar gebakken door bakker Bos uit Ochten. Ze kunnen ter plekke worden gekocht en met de pin worden betaald. De lekkernijen kunnen ook vooraf worden besteld. Op oudejaarsdag (vrijdag 31 december) is er geen losse verkoop, maar alleen afhalen van bestellingen (pinbetaling); van 10.00 tot 12.30 uur in Tiel en van 11.00 tot 12.00 uur in de Barbarapolikliniek in Culemborg. Prijs: 1 euro per stuk of 9,50 euro voor tien stuks. Beignets kosten 2,10 euro per stuk. Met de aankopen wordt het goede doel gesteund.

Flipje Haakpakket
Speciaal voor de liefhebbers is voor 17,50 euro het unieke Flipje Haakpakket te koop. Dit is een origineel cadeau om in de wintermaanden iets om handen te hebben. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel: projecten die het leven van mensen met kanker verlichting brengen.
Informatie en bestellingen: www.team166.nl/oliebollen-en-appelbeignets-3

Strikte regels
Om de oliebollenverkoop zo veilig mogelijk te laten verlopen, gelden extra maatregelen. Dit betreft het strikt naleven van 1,5 meter afstand, het dragen van mondkapjes, handhygiëne, pinbetaling en zoveel mogelijk werken op bestelling. Ook is bewust gekozen voor ruime openingstijden, zodat er een goede spreiding van aanloop mogelijk is.

Rob Zantinge
Redacteur
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier