Annemieke Koenen , winnares van de FlipPas maandprijs, ontvangt een nieuwe fiets van Gilbert de Wit. (Foto: Janet Kooren)
Annemieke Koenen , winnares van de FlipPas maandprijs, ontvangt een nieuwe fiets van Gilbert de Wit. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

Blije FlipPas-spaarder wint fiets bij GEJO Cycleworld

  •   keer gelezen

De gelukkige winnares van de FlipPas-maandprijs van de maand juli is Annemieke Koenen. Later dan gebruikelijk vanwege de vakanties ontving zij vorige week haar hybride TREK fiets uit handen van Gilbert de Wit van GEJO Cycleworld.


Tiel - Tijdens haar vakantie kreeg ze een e-mailbericht met het verzoek contact op te nemen met de FlipPas-organisatie. “Eerst geloofde ik het natuurlijk niet, je ontvangt wel vaker van die mailtjes. Maar deze mail was wel heel specifiek over de prijs. Toen ik op facebook ging kijken, zag ik dat het klopte! Tja, toen belde ik met de organisatie en werd het wel heel echt. En mijn hele gezin was aan het wandelen, dus kon ik het nieuws niet eens met iemand delen. Daarom heb ik gelijk met mijn moeder gebeld. Ik moest het wel even aan iemand kwijt!”

Zo enthousiast als ze is over het feit dat ze de prijs heeft gewonnen, zo enthousiast is ze ook over de FlipPas. “Ik gebruik hem ook vaak om iets leuks mee te kopen, van de gespaarde punten. Ik tank sowieso altijd bij Dijkhuizen, dus dan tikt het met de punten best aan. Het zou leuk zijn als er nog meer winkels aansluiten. Want dan tikt het nog harder aan en kun je je punten op nog veel meer plaatsen inleveren.”

Sommige consumenten denken dat de FlipPas alleen bedoeld is om mee te parkeren, maar dat is een misverstand. De punten kunnen bij alle deelnemende winkeliers worden ingeleverd. Als betaalmiddel of bij acties. Winkeliers hebben daarnaast regelmatig speciale acties en natuurlijk zijn er de maandelijkse prijzen. “Geweldige prijzen”, zegt Annemieke, “ik schonk er alleen nooit aandacht aan. Zo gaat dat met prijzen die je ergens kunt winnen, ik zie altijd wel die stukken in de huis-aan-huisbladen maar je denkt ‘dat gebeurt mij toch niet’. Tot nu.” Ze lacht erom. Bij het overhandigen van het boeket van Meeuwsen bloemen roept ze het uit: “Alleen die bloemen zijn al zo mooi, en dan krijg ik ook nog een fiets!” Gilbert ziet het lachend aan.

Gilbert de Wit vertelt dat het een prachtige fietszomer is geweest. “We hebben heel veel toeristen in onze winkel gezien voor de fietsverhuur. Maar sowieso hebben ook de mensen veel meer gefietst deze zomer. Met dit mooie weer hoef je natuurlijk ook niet ver weg voor een fijne vakantie.” GEJO Cycleworld is ook altijd druk met verschillende fietsevenementen. “Die zijn ook allemaal succesvol verlopen,” vertelt Gilbert. “En nu maken we ons weer op voor de nieuwe collecties van de leveranciers. Binnenkort komen alle nieuwe modellen binnen, daar zit weer heel veel moois bij!”

Meer info: flippas.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Tiel per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier