De penningmeester en de pr-man van Winkelcentrum Midden Betuwe vertrouwen op de kracht van alle winkeliers. (Foto: Arno voor de Poorte)
De penningmeester en de pr-man van Winkelcentrum Midden Betuwe vertrouwen op de kracht van alle winkeliers. (Foto: Arno voor de Poorte) (Foto: )

Feest bij winkelcentrum Lienden

  •   keer gelezen

Winkelcentrum Midden Betuwe in Lienden bestaat één jaar en viert dat met speciale acties. Marianne van der Hilst (36) en Harrie Kremers (38) lichten met gepaste trots toe welke festiviteiten er op stapel staan.


Door Arno voor de Poorte

Lienden - Het winkelcentrum Midden Betuwe in Lienden viert op 22 november 2018 zijn katoenen jubileum. Marianne van der Hilst is eigenaresse van De Nootzaak en penningmeester van de ondernemingsvereniging van Winkelcentrum Midden Betuwe. Harrie Kremers is manager van de plaatselijke Jumbo supermarkt en ‘doet’ de public relations voor de verenigde ondernemers op het plein. Harrie vertelt dat de samenwerking tussen de winkeliers heel goed verloopt. Ze hebben dan ook gezamenlijk een aantal acties bedacht om van het eerste jubileum een geslaagd feest te maken. “Op 22, 23 en 24 november geeft de Jumbo bij iedere besteding van 25 euro een gratis product weg en bij de Etos staat op donderdag het rad van fortuin. Op vrijdag en zaterdag houdt de drogist een speciale actie. Dan krijgt het winkelend publiek twintig procent korting op ‘alles wat er in de zak past’. Marianne vult aan: “Bij De Nootzaak heb ik op donderdag tot en met zaterdag extra veel feestelijke lekkernijen in de aanbieding. Bovendien leg ik bij een aantal winkels een groot aantal raadselachtige zakjes met daarop de tekst ‘Vul mij!’. Dat kan dan bij mij in de winkel voor 0,99 euro. Wat ik ook heel attent vind is dat Louise, de eigenaresse van De Bloemenkamer, voor donderdag, op onze verjaardag, 500 rozen beschikbaar heeft gesteld om weg te geven aan de bezoekers van het winkelcentrum.”

Heilig avondje

Natuurlijk pakken de ondernemers van Winkelcentrum Midden Betuwe met de viering van het sinterklaasfeest extra uit. Harrie meldt dat Sinterklaas op 30 november het winkelcentrum in speciale sintsfeer aantreft. “Daar zullen de goedheiligman met zijn Pieten leuke acties in de winkels aantreffen. Veel kortingen, speciale aanbiedingen en lekkere versnaperingen. Bovendien hebben we gezorgd voor sfeervolle verlichting, waardoor het nog eenvoudiger is voor Sinterklaas om de juiste cadeaus aan te schaffen.” De feestverlichting blijft tijdens de donkere dagen voor Kerst voor sfeer zorgen. Speciaal op de vrijdagavond voor Kerst. Dan houden de gezamenlijke winkeliers een speciale Late Night Shopping-avond. Harrie en Marianne vertellen enthousiast dat voor deze gelegenheid alle winkels tot 23.00 uur geopend zijn en dat er vuurkorven, allerlei proeverijen en speciale acties zijn. Daarnaast komt een aantal koren optreden om de feestvreugde te verhogen. “We doen dit allemaal om al onze klanten te bedanken voor hun trouwe bezoek aan onze winkels”, vertelt Harrie namens de ondernemers. Ze hebben er vertrouwen in dat het een spetterend jubileum wordt. Ook hebben ze veel vertrouwen in de toekomst. Marianne valt Harrie bij: “Mensen waarderen de verscheidenheid aan winkels en zijn heel blij met de 450 gratis parkeerplaatsen.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier