Tiel’72 herpakt zich en wint van Fortissimo

Algemeen 59 keer gelezen

Zaterdag 16 februari stond er voor de selectie van Tiel’72 2 belangrijke wedstrijden op het programma. Het trad aan tegen Fortissimo uit IJsselstein.

Tiel - Het tweede team kon in een spannende wedstrijd het hoofd koel houden en wist te punten te pakken. Een lekker begin, in een hal waar een hoop publiek aanwezig was. Zowel van Tiel als van Fortissimo waren er veel supporters wat een leuke sfeer gaf in de hal.

Tiel gaf gelijk van begin af aan dat het maar 1 doel had. De spelers waren fel en gretig, wat resulteerde in een 4-0 voorsprong. Vanaf de 4-0 ging de score gelijk op, met een 14-9 bij rust. Die gretigheid en felheid pakte Tiel ook in de tweede helft gelijk op. Van 14-9 werd het 21-11, waardoor de spanning uit de wedstrijd was. Fortissimo ging vervolgens (te) felle duels aan, waarbij de scheidrechter niet tot nauwelijks floot. Het werd hierdoor wat rommelig in het laatste stuk van de wedstrijd.

Uiteindelijk stond er 23-17 op het scorebord. Een verdiende overwinning, wat zorgt voor 2 koplopers die een gaatje van 4 punten hebben geslagen met de runners-up. De volgende wedstrijd is tegen die andere koploper, namelijk Vriendenschaar uit Bodegraven. Een wedstrijd om naar uit te kijken en waar Tiel zijn revanche zal willen krijgen van de 1e verloren wedstrijd in Tiel tegen Vriendenschaar. 9 maart wordt deze wedstrijd gespeeld, om 18:00 in Bodegraven.

Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 17 uur geleden
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 19 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 21 uur geleden