Steffen Boskma en Elkie Broers tonen trots de FlipPas. Ook de 3 Zussen en Tres Tapas doen nu mee. (Foto: Janet Kooren)
Steffen Boskma en Elkie Broers tonen trots de FlipPas. Ook de 3 Zussen en Tres Tapas doen nu mee. (Foto: Janet Kooren) (Foto: Janet Kooren)

Nu ook FlipPaspunten sparen bij 3 Zussen en Tres Tapas

  •   keer gelezen

Het deelnemersveld van het Tielse loyaliteitssysteem FlipPas breidt nog steeds verder uit. Recent is de horecagelegenheid in het statige pand Bellevue aan de Ophemertsedijk aangesloten waarin de 3 Zussen en Tres Tapas gevestigd zijn.


Tiel - Sinds april 2018 kent de horecagelegenheid nieuwe uitbaters. Bedrijfsleider Steffen Boskma en assistent-bedrijfsleider Elkie Broers werken met een “spontaan en gezellig team van vooral jonge mensen.” Ze vertellen over de aanpassingen in het afgelopen jaar en wat ze opvalt aan de prachtige locatie. “We zijn het afgelopen jaar bij 3 Zussen gestart met een 3-gangen á-la-cartemenu voor dertig euro. Dat wordt heel goed ontvangen. En daarnaast hebben we een theatermenu geïntroduceerd. Voor- en hoofdgerecht, koffie en een bonbon voor 21,50. En op tijd voor de voorstelling. Ook dat wordt erg gewaardeerd door onze gasten. Bij Tres Tapas kun je van dinsdag tot en met donderdag onbeperkt tapas eten voor 22,50. Goedkoper dan in het weekend, zo spreiden we de drukte een beetje over de week,” vertelt Steffen. Want goed lopen, dat doet het. “We waren de afgelopen periode op maandag gesloten, maar vanaf 18 maart zijn we ook op die dag weer geopend. Er is alle dagen van de week vraag naar in het seizoen.”

Terras

Elkie blikt terug op het afgelopen topseizoen van hét visitekaartje van het pand, het prachtige terras aan de Waal: “We hebben een ongelofelijk mooi terrasseizoen gehad. Dat startte al heel vroeg in het jaar en liep door tot in oktober. Daar hebben we flink kunnen werken aan onze arm- en beenspieren,” lacht ze. “Dat bezorgt ons altijd heel veel aanloop, waaronder natuurlijk flink wat fiets- en wandeltoeristen, maar dat kan ook niet anders op deze plek.”

Op de vraag waarom ze meedoen met de FlipPas is het antwoord helder. Steffen: “Er werd regelmatig naar gevraagd. En het is natuurlijk ook heel leuk om daaraan mee te doen. Dus we vroegen ons eigenlijk af: waarom niet? Het werkt heel makkelijk en het is leuk om je klanten een leuk extraatje te kunnen bieden. De maandprijzen zijn ook heel erg leuk, dus daar hebben we ons ook al gelijk voor aangemeld.”

FlipPas

Sinds oktober 2015 heeft Tiel het loyaliteitssysteem steeds verder omarmd. Steeds vaker kunnen Tielse consumenten die gebruik maken van de FlipPas meedoen aan bijzondere acties, zoals recent met Valentijnsdag.

Voor meer info: www.flippas.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten