Foto:

Fred uit Maurik wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

  •   keer gelezen

Een grote verrassing voor Fred uit Maurik. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Gisteren stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen. Fred was compleet verrast.


Maurik - De 60-jarige Fred vertelt blij: “Wauw, super! Hier kunnen we allebei iets leuks mee doen. We willen heel graag een tweede auto, zodat we allebei mobiel zijn. Ik werk in de thuiszorg en ben vaak met de auto weg. Een tweede auto zou voor ons echt een mooi geschenk zijn!”

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten