Voorbereiding speurtocht
Voorbereiding speurtocht (Foto: Nelleke Brenkman)

Vakantie Bijbel Week in Lienden

  •   keer gelezen

Lienden - In de laatste week van de zomervakantie (24 t/m 30 augustus) is er een speciale editie van de Vakantie Bijbel Week.


Er is een aangepast dagprogramma voor alle ingeschreven kinderen van 4 t/m 12 jaar (t/m brugklas). Vergeet je dus niet in te schrijven ! Dit kan gratis via www.hervormdlienden.nl. Aanmelden kan nog steeds, alleen geldt voor het knutselmateriaal: op = op!

Doe je mee?

Op maandag 24 augustus komen jullie een goodie-bag op halen. Hier zit alle informatie in voor de week.

Het programma op de andere dagen start online* met muziek en een Bijbelverhaal. Bram & Brit, Sas & Jet zijn ook van de partij! Ze vinden het ook gezellig als je je buren, vriend of vriendin mee laat doen. Kinderen van 4 t/m 9 jaar gaan knutselen of meedoen met de vossenjacht of speurtocht. De tieners mogen naar de tienertent komen bij de Hervormde Kerk in Lienden voor een spel of workshops. Naast dit dagprogramma hebben we ook een verrassend leuk Avondprogramma voor tieners vanaf 13 jaar en volwassenen.

Inschrijven is niet nodig, gepaste afstand wél. Het programma is opgezet volgens de nieuwe regels en toch weer actief en uitdagend in elkaar gezet. Doe je mee? we hebben Expeditie Job met o.a. geitenvoetbal, Levend RISK een spel waar tactiek belangrijk is en een Nacht Fietspuzzeltocht.

Uitgebreide informatie en onze folder kun je vinden op website www.hervormlienden.nl op facebook en Instagram en op ons * YouTube kanaal

www.youtube.com/watch/vakantiebijbelweek lienden

Zijn er vragen, mail gerust naar info.vbwlienden@gmail.com

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier