Bachkoralen spelen in het Rumpts Kerkje

  •   keer gelezen

Omdat veel muzikanten de afgelopen maanden het samen muziek maken hebben moeten missen door corona heeft de gemeente West Betuwe een subsidie in het leven geroepen voor kleinschalige evenementen die toch, met het in achtnemen van de coronaregels, door kunnen gaan. Dit is natuurlijk super fijn en leuk. Dirigent, trompettist, Bart van den Goorbergh heeft meteen zo’n subsidie aangevraagd en ook gekregen.


Hij organiseert met deze subsidie van de gemeente, ’ Bachkoralen spelen in het Rumpts Kerkje’. Op zondagochtenden 30 augustus en 20 september geeft Bart de workshops in het Rumpts Kerkje wat een prachtige akoestiek heeft om de koralen mooi te laten klinken. Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 12 muzikanten mee doen om de corona afstanden te garanderen. Er wordt een gemiddeld niveau( vanaf B) gevraagd van de deelnemers. Er is plaats voor blazers, en strijkers. Ook kan een enkele toetsenist meedoen. Neem even contact op met Bart van den Goorbergh als je twijfelt over je niveau. Iedere deelnemers krijgt van te voren de muziek opgestuurd en de coronaregelementen.

Er is, als de coronaregels het dan toelaten, ook plaats om als luisteraar aanwezig te zijn. Het Rumpts Kerkje hanteert de geldende coronavoorschriften die op de site staan vermeld. www.rumptskerkje.nl

‘ Bachkoralen spelen in het Rumpts Kerkje’ Workshopleider Bart van den Goorbergh.

Locatie: Rumpts Kerkje

Data: 30 augustus en 20 september van 10.00 uur tot 12.00 uur. Deelname gratis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier