<p>Een voorbeeld van een eenvoudig en snel te bouwen woning met ondersteuning van Middelkoop Conceptbouw uit Buurmalsen.&nbsp;</p>

Een voorbeeld van een eenvoudig en snel te bouwen woning met ondersteuning van Middelkoop Conceptbouw uit Buurmalsen. 

(Foto: Arno voor de Poorte)

Middelkoop maakt bouwen bereikbaar

  •   keer gelezen

Buurmalsen - St. Middelkoop & Zn. B.V. heeft met Conceptbouw een ijzersterke en slimme manier om regionale aannemers en ZZP’ers te ondersteunen bij het snel en voordelig bouwen van droomhuizen.


Steven Middelkoop (40) licht het idee toe: “Met Middelkoop Conceptbouw maken we het mogelijk om sneller en tegen veel lagere kosten huizen te laten bouwen door aannemers. Zij kunnen hun klanten veel makkelijker van dienst zijn doordat we tien varianten als prefab-woning leveren. Met traditioneel bouwen prijst een kleinere aannemer zich vaak uit de markt bij de eindklant. Die kunnen ze op deze manier wel bedienen, terwijl de klant gewoon maatwerk geleverd krijgt.” Steeds meer mensen willen een kavel kopen en daar hun droomhuis op laten neerzetten. Zij willen vooraf weten waar ze aan toe zijn. “Dat is met de tien woningen, zoals wij ze via onze aannemers leveren, heel snel inzichtelijk te maken. Qua details blijven de tien standaard ontwerpen flexibel. Daarover blijft de lokale aannemer het aanspreekpunt voor zijn klanten. Die kan in ieder geval beloven dat er binnen drie dagen een water en- winddicht casco verrijst.” Het is de planning om vlak voor de bouwvakvakantie van dit jaar met de bouw van de eerste acht woningen te starten. “In de showroom in Zaltbommel valt type zes al te bewonderen.”

Zakelijk nieuws

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten