Afbeelding
aangeboden door arucontainers.com

Hier worden zeecontainers voor gebruikt

Algemeen 450 keer gelezen

Zeecontainers zijn ideaal voor het vervoeren van vracht over zee of voor het (tijdelijk) opslaan van goederen, materialen of andere producten. Zeecontainers kenmerken zich door het robuuste uiterlijk. De containers zijn sterk gebouwd zodat ze makkelijk kunnen worden opgestapeld op een schip, maar hebben ook het juiste formaat waardoor ze perfect passen op de legger van een vrachtwagen of trein. Voor de verhuur van zeecontainers kun je terecht bij  CARU Containers. Het huren en kopen van een container doe je gemakkelijk online.

Wind- en waterdicht

De zeecontainers zijn wind- en waterdicht. Het opslaan van bouwmateriaal, kleding of een bankstel is geen enkel probleem.  Zo blijven alle producten, zelfs zonder vochtvreters, kurkdroog. Een zeecontainer met zijdeuren wordt een Open Side of Full Side Access container genoemd. De zijkant van de container kan helemaal open. Dit is handig voor het laden van pallets en vaten met een vorkheftruck. Er zijn verschillende formaten. De 20 ft container is een standaard zeecontainer en geschikt voor vervoeren van lading op een vrachtschip. Niets voor niets is dit model dan ook geliefd in de industrie. Dit model wordt niet alleen gebruikt voor transport maar ook voor opslag van goederen. Daarnaast heb je ook nog een kleiner model, de 10 ft  of kun je een grotere container van 40 ft of 45 ft container huren.

Een zeecontainer huren

Er zijn verschillende soorten zeecontainers. De standaard zeecontainers zijn gemaakt van staal. In deze containers vervoert men meestal stukgoederen. Daarnaast zijn er ook thermische containers: Deze containers zijn geïsoleerd. De open top containers hebben een open bovenkant welke afgedekt kan worden met zeil. Platform containers hebben daarentegen een verdikte bodem en zijn daarom handig voor het vervoeren van zware goederen. De bulk container wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van bulkgoederen. Ben jij op zoek naar een zeecontainer voor vervoer van producten of voor opslag? Wij bieden containers aan die allemaal CSC gecertificeerd zijn. Je kunt daarnaast kiezen tussen een gebruikte of nieuwe zeecontainer. De prijs van een zeecontainer hangt af van het type container (gebruikt of nieuw), het formaat en de huurtermijn. Op de website CARU vind je meer informatie over zeecontainers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 19 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden