Afbeelding

Agora-groep 7/8 ontvangt burgemeester

Algemeen 95 keer gelezen

Burgemeester Gerdo van Grootheest bracht afgelopen week een bezoek aan Agora groep 7/8 op het KWC om een door deze leerlingen zelfgemaakte Kahoot quiz over Culemborg in ontvangst te nemen.

Regio - „Bedenk een idee om te gaan doen met je vrienden of klasgenoten nu je veel thuis zit en stuur deze op naar het initiatievenloket van Gemeente Culemborg”, was de oproep van burgemeester Gerdo van Grootheest en de toen nog kinderburgemeester Noor el Ouasdad begin dit jaar. Een leuke challenge die met beide handen werd aangepakt door de leerlingen van Agora groep 7/8.

In groepjes van vier zijn de leerlingen gaan brainstormen om tot leuke ideeën te komen. De ideeën werden ingediend bij het initiatievenloket en zijn allen goedgekeurd. Met die goedkeuring kwam voor ieder groepje een geldbedrag van 100 euro vrij om de ideeën te kunnen uitvoeren. Zo organiseerden de leerlingen een bingo in Zorgcentrum Kulenburg, zijn er 100 bloempotten versierd waar nog bollen en planten inkomen die vervolgens worden uitgedeeld in de Driestad, is er een Kahoot quiz over Culemborg gemaakt en zijn er knutselpakketten in zelf versierde linnen tasjes in de maak die de weg naar hun nieuwe eigenaren nog moeten vinden.

De Agora-leerlingen hebben alles zelf, van begin tot eind, geregeld en uitgevoerd. Op woensdag 23 juni kwam de burgemeester zelf de Kahoot quiz – symbolisch - in ontvangst nemen. Als dat geen mooie afsluiting van een heel leuke challenge is?

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 9 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden