Jan Beijer signeert boek bij Primera Lienden

  •   keer gelezen

TIEL - Columnist en oud-journalist Jan Beijer signeert op zaterdag 12 juni van 11.00 tot 12.00 uur zijn nieuwe boek Spot op de Betuwe bij Primera in winkelcentrum Timmer in Lienden.. Het boek bevat een selectie van zijn columns die vanaf 2014 in de bladen Stad Tiel en de Zakengids zijn verschenen. Illustrator Arie van Vliet, bekend van de Flipje-albums, verzorgde de vrolijke tekeningen bij de 74 columns.
De uitave van het boek is financieel mogelijk gemaakt door de Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis. Dankzij deze medewerking is Spot op de Betuwe te koop voor de gereduceerde prijs van 9.95 euro.
De recensies zijn lovend. Zo schreef De Tielenaar: “De columns zijn stuk voor stuk humorrijk en treffend. Met de grappige en bij de column passende tekeningen van de bekende striptekenaar Arie van Vliet en de flinke lettergrootte is het een mooi en ook plezierig leesbaar boek geworden.”
André Baars van Primera is blij met de komst van Jan Beijer: “Ik verkoop graag boeken die met de Betuwe te maken hebben. Daar ben ik zelf ook fan van. De bundels columns zal ongetwijfeld goed van pas komen als cadeau voor Vaderdag.”


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten