Foto:

Tiel brengt vakantielanden naar binnenstad

  •   keer gelezen

De vakantie is begonnen in onze regio. Omdat veel mensen deze niet in het buitenland doorbrengen dit jaar, halen de Tielse winkels en horeca het buitenland naar de binnenstad! Dat doen zij elke koopavond in de zomervakantie. Elke koopavond staat een ander land centraal. 


Tiel - De zwoele zomeravonden lenen zich bij uitstek voor lekker lang winkelen, eten en drinken in de stad. Om dat extra leuk te maken, staat elke donderdagavond tot 21.00 uur een ander vakantieland centraal. Van ballonen in de Italiaanse kleuren, Spaanse tapas, Franse parfummetjes tot Griekse muziek… de ondernemers nemen je in de zomervakantie elke donderdagavond een beetje mee naar een ander vakantieland. Laat je verrassen!

Vakantiegevoel in een vrolijke, bruisende binnenstad
Ondernemersvereniging Hart van Tiel bedacht dit idee. Margriet van Heesch, voorzitter: “We willen Tiel laten bruisen tijdens de koopavonden. In de zomer zijn die extra fijn, als de temperaturen hoog zijn en de zon pas laat ondergaat. Als ondernemers verhogen wij het zomervakantiegevoel graag.” Eventmanager Rose van den Berg: “Zoveel evenementen konden en kunnen niet doorgaan. Maar wij zitten niet bij de pakken neer. Om de inwoners en bezoekers van Tiel toch iets leuks te bieden, kijken wij naar wat wél kan. We willen vrolijkheid in de binnenstad. Zo wandel je nu al weken onder de gekleurde linten boven de winkelstraten. En vanaf 22 juli trakteren wij je in de stad op het ‘buitenlandgevoel’.”

Ga jij ook mee op reis?

Dit zijn de landenthema’s tijdens de zwoele zomerkoopavonden:

Donderdag 22 juli - Italië

Donderdag 29 juli - Spanje

Donderdag 5 augustus - Frankrijk

Donderdag 12 augustus - Kroatië

Donderdag 19 augustus - België

Donderdag 26 augustus - Griekenland

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten