Margo van de Tielse Souvenirshop aan het Hoogeinde heeft al een keur aan streekproducten in haar assortiment maar zoekt altijd aanvulling voor haar leuke winkel in de binnenstad.
Margo van de Tielse Souvenirshop aan het Hoogeinde heeft al een keur aan streekproducten in haar assortiment maar zoekt altijd aanvulling voor haar leuke winkel in de binnenstad. Foto: M. de Lange

Souvenirshop zoekt naar streekproducten en honing

Algemeen 262 keer gelezen

In de Tielse souvenirshop kan men terecht voor een groot aantal Tiel-artikelen en natuurlijk ook voor van alles met Flipje erop! Maar er is meer, Margot verkoopt namelijk ook streekproducten uit de hele regio.

Tiel - “We hebben al allerlei lekkernijen en kunst in onze winkel, ik wil graag uitbreiden met meer gebruiksvoorwerpen en kadoartikelen die uit onze streek komen. Huishoudelijke artikelen, sierraden en zo” vertelt Margo. “Maar ik zoek ook naar honing, alles moet wel hier uit de regio, uit onze omgeving komen.” Margo is intussen ook afhaalpunt van Puur Betuws geworden. “Dat zijn allerlei levensmiddelen en lekkernijen uit onze streek, ze bezorgen thuis en degene die dat niet handig vindt kan zijn bestellingen bij mij komen ophalen. Ze maken ook kadopakketten en dat doe ik ook. Kleine en grote aantallen, met alle producten die ik hier al in de winkel heb, men kan zelf samenstellen maar ik heb ook de contacten met de leveranciers van streekproducten, dus het kan op maat gemaakt worden.” Altijd leuk om even te ‘snuffelen’ bij Margo. Inmiddels loopt ook haar Flipje-t-shirt actie, de winnaar met de leukste vakantie-foto in Flipje-t-shirt krijgt 5000 flippaspunten. “Het kan ook een rompertje zijn!” aldus Margo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 13 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden