Logo GroenLinks
Logo GroenLinks (Foto: Copyright GroenLinks)

GroenLinks doet mee in Buren

  •   keer gelezen

In Buren is een afdeling van GroenLinks opgericht. De leden van de partij besloten de schouders te zetten onder een nieuwe progressieve beweging in de politiek. GroenLinks Buren gaat deelnemen aan de verkiezingen van de gemeenteraad van 2022.


Voorzitter Mary-Ann Arentz-Bakker: ‘Het positieve progressieve geluid is nog maar weinig aanwezig in de Burense gemeenteraad. GroenLinks Buren wil bijdragen aan een open bestuurscultuur en aan de slag met belangrijke onderwerpen als de aanpak van de klimaatproblematiek en de toekomst van onze jeugd in de gemeente. Er is geen tijd meer om de kop in het zand te steken, de handen moeten uit de mouwen”.

De komende tijd bereidt GroenLinks Buren de verkiezingen van 2022 voor. Groene, sociale en progressieve ideeën worden verzameld en getoetst bij leden, in het groene netwerk, het verenigingsleven en bij de inwoners.

Wilt u ook meedoen met de opbouw van GroenLinks Buren? Dat kan!

Vrijwilligers, kandidaat-raadsleden, sympathisanten en deskundigen zijn harte welkom om samen met ons de handen uit de mouwen te steken. Stuur een mail naar buren@groenlinks.nl

Informatie is te vinden op de website: buren.groenlinks.nl.

GroenLinks Buren heeft zin in de toekomst!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier