Deelnemers Kindercorso van start voor Oogstweek

Algemeen 136 keer gelezen

Dit jaar niet sturen, maar turen!

Tiel - Dit jaar helaas geen beeld van een rijdende corsostoet door de Tielse straten. Naast de corsoclubs kunnen de deelnemers van het Kindercorso ook dit jaar niet meerijden met de door hen versierde skelters, fietsen of poppenwagens. Tijdens de Betuwse Oogstweek komt de creativiteit van de kinderen samen in een ware ‘kindercorso-galerie’. Vanaf heden kunnen de deelnemers zich opgeven.

Ondanks dat er geen jubileumeditie is waarbij de 20ste verjaardag van het kindercorso gevierd zou worden, zullen de kinderen van het Kindercorso niet stil zitten. Op een speciaal hiervoor ingerichte wand zullen er op 18 en 19 september kleine groente- en fruitkunstwerkjes te zien zijn. Deze worden gebundeld tot een mini kindercorso-galerie op het eventterrein op de Veemarkt in Tiel.

De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar kindercorso@fruitcorso.nl of via de Facebookpagina van het Kindercorso. Na inschrijving kunnen de deelnemers woensdag 15 september hun eigen fruit- en groentekunstwerk op doek maken. Deelname en het gebruik van materialen kost € 2,- p.p.

De Kindercorso-galerie is onderdeel van het Fruitsculpturen Festival. Samen met Appeltjesdag (12 september) en het Betuws Stadsgrachtenconcert met Wibi Soerjadi (16 september) vormen zij de Betuwse Oogstweek.

Kijk voor het actuele programma en meer informatie op betuwseoogstweek.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dodenherdenking Zoelen en Kerk Avezaath dit jaar in een nieuw jasje Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Gun uw oude Tielse fiets een tweede leven en help een ander in het zadel Nieuws 15 uur geleden
Wethouder Monique Bettink-Pierik bij het muurwatertappunt.
Prins Willem-Alexanderschool in Beusichem neemt dansend muurwatertappunt in gebruik Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden