Fresh Air walk 2018
Fresh Air walk 2018 (Foto: eigen foto)

Wandel 4-Daagse bij Juliën

  •   keer gelezen

Van dinsdag 20 juli t/m vrijdag 23 juli kan er bij Healthclub Juliën deelgenomen worden aan de door hen georganiseerde 4-Daagse. Dit jaar mogen er dan wel geen kilometers in Nijmegen gewandeld worden, maar wel in Lienden en omgeving. 


Lienden - Elke avond om 18.30 uur is er de start van een 5- en 10 kilometer afstand. Uiteraard elke keer met een andere route door het prachtige Betuwse landschap.

Dit wandel event past perfect bij onze club, aldus Nicole Vetjens, erkend FitStap trainster van de Koninklijke Wandelbond Nederland. Het elke dag een half uurtje wandelen behoort ook tot de richtlijnen van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen, maar uiteindelijk doe je het voor jezelf. Het ontspant, het geeft energie, je wandelt stress weg en het in beweging zijn zorgt ervoor dat je lichaam ook goed verbrandt.


Zoek een loopmaatje voor deze leuke 4-Daagse is het devies en heb je niemand om mee samen te lopen, niet erg, wandelen is juist een activiteit waarbij je heel makkelijk met iemand aan de praat komt en dus ook geschikt om nieuwe wandelvrienden op te doen.


Op vrijdagavond ontvangt iedere deelnemer een mooie 4-Daagse medaille en bij de inschrijving is er tevens de mogelijkheid om een uniek functioneel 4-Daagse shirt aan te schaffen voor een eenmalig laag bedrag van €9,90. Uiteraard zal ook Betuws Fruit niet ontbreken.

Voor meer informatie en/of inschrijven kun je terecht op https://www.healthclubjulien.nl/nieuws/wandel-4-daagse-2021/.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier