Foto: Anton Vos

45 kids fietsen met Marianne Vos

  •   keer gelezen   Sport

ALMKERK • Ondanks de regen en de kou stonden er woensdagmiddag ruim 45 kinderen klaar bij het gemeentehuis in Almkerk om deel te nemen aan de kidsclinic georganiseerd door Wielerfestival Marianne Vos in samenwerking met de sportcoaches Mark Pulles en Suzanne Kuipers.


Na een prachtige rit richting kasteel Dussen mochten de kinderen een kijkje nemen in de CCC-LIV bus. Daarna begon de persconferentie waarna zij alles mochten vragen aan Marianne over voeding, lievelingssokken, trainen, slapen en haar hobby's.

Zaterdag toertocht
Zaterdag zal de toertocht vanuit d'Alburcht in Wijk en Aalburg plaatsvinden. Naast de vele liefhebbers, heeft een grote groep scholieren van het Willem van Oranje College in Waalwijk zich ingeschreven, net als bewoners van Het Kornhuys in Dussen, diverse G-teams en maar liefst negen jongeren vanuit SOVAK, een instelling voor kinderen met een beperking.

De organisatie is verheugd dat naast Marianne Vos, de Wounded Warriors, de BN'ers van Stichting Sterren Fietsen, ook handbiker Laura de Vaan en paralympiër Katrin Goeken aanwezig zijn. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om hen aan te moedigen. De pelotons starten om 11:15 uur.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten