Online adverteren
Haalt u het maximale uit uw advertenties? Met een advertentie in de papieren krant van Het Kontakt bereikt u tot wel 350.000 huishoudens. Een grote groep - mogelijke - klanten. Maar uw advertentie mist ook een deel van onze lezers; de online lezers. Elke maand worden er ruim 1,1 miljoen pagina’s op onze websites bekeken. En precies daar - op die pagina’s - kunt u adverteren!

Manieren van online adverteren
Er zijn verschillende mogelijkheden om online én lokaal te adverteren. Dat kan met een banner, via social media of met advertorials. Onze media-adviseurs kennen het lokale en regionale medialandschap op hun duimpje. Zij kijken en denken met u mee; hoe vergroten we het bereik van uw bedrijf?

Nog meer mogelijkheden
Met online adverteren is er meer mogelijk dan alleen het vergroten van het bereik. Met één druk op de knop worden de krantlezers doorverwezen naar uw website, een aanmeldformulier voor een evenement of naar uw contactgegevens. Uw advertentie zorgt nu direct voor actie; informatie opvragen, een afspraak maken of een aankoop doen.

Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: