• De Vakantie Bijbel Week in Dussen was weer een succes.
• De Vakantie Bijbel Week in Dussen was weer een succes. Foto: Aangeleverd

Vossenjacht, knutselen & spelen: de Vakantie Bijbel Week ‘Wegwijs’ in Dussen zit erop

Nieuws 538 keer gelezen

DUSSEN • De Vakantie Bijbel Week in Dussen zit er weer op: 54 kinderen kwamen iedere dag naar het Visnet om samen te komen.

Net zoals ieder jaar was er voor de kinderen een ‘avontuur van Bram & Britt’ te aanschouwen, die in hun vakantie naar een doolhof gingen maar het erg moeilijk vonden om de uitgang te vinden.

Vossenjacht en knutseldag

Ook de vossenjacht beviel, waarbij alle vossen werden gevonden. Er was een knutseldag. Er werd buiten druk getimmerd, iedereen maakte de boot van Jona, waarmee hij wegvluchtte om niet naar Ninevé te gaan.

Kasteeltuin

Op de laatste dag trokken de kinderen naar de kasteeltuin, voor alle spellen die met verkeer te maken hadden. De strippenkaart moest vol met stickers komen. Terug bij het Visnet konden ze genieten van een BBQ.

Bijna 80 euro opgehaald

De slotavond werd goed bezocht. Zo konden de ouders en gemeenteleden ook een stukje Vakantie Bijbel Week meemaken. Het eindbedrag van het gespaarde geld voor het adoptiekindje Samira werd bekend gemaakt. De kinderen hadden met elkaar 76,50 euro gespaard.

Afsluiter

De kinderen hebben als afsluiter het themalied ‘Wie, wat waar, wanneer, waarom?’ gezongen. Daarna was er koffie en zijn de foto’s bekeken. “Een leuke afsluiting van een geslaagde week.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden