Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Open dag op het Altena College

  •   246 keer gelezen

SLEEUWIJK • Het Altena College in Sleeuwijk houdt op woensdag 23 januari van 14:30 tot 17:00 en van 19:00 tot 21:00 uur een open dag voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Tijdens de open dag horen ze alles over het brede vakkenaanbod én de vele extra's. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, robotica, filosofie, kunst en muziek of gamedesign.

Tijdens de open dag vertelt de Sleeuwijkse school graag meer over de doorstroommogelijkheden van vmbo naar havo en van havo naar vwo. Bovendien zijn dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het talentenprogramma, de extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding.

Altena Experience
Voor wie niet naar de Open Dag komen en voor wie na de open dag nog eens wil langskomen organiseert het Altena College op 6 februari de Altena Experience, een doemiddag voor leerlingen uit groep 8. Inschrijven daarvoor kan vanaf 23 januari via onderstaande website.

Leerlingen kunnen op het Altena College terecht voor vmbo-t, havo en vwo. De school is gevestigd aan de Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk.

http://www.altenacollege.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }