Virtus wankelt, maar wint wel in Veghel

Sport 24 keer gelezen

WERKENDAM • Op karakter hebben de heren van Virtus zaterdagavond twee wedstrijdpunten uit het vuur gesleept  tegen Attacus uit Veghel. Een voor de rust onherkenbaar Virtus sloeg na de rust alsnog keihard toe en zette een grote achterstand om in een klinkende overwinning. Het begon nog niet eens zo heel slecht voor de manschappen van Edwin Dekkers. Beide teams bleven in het eerste kwart dicht bij elkaar en dit kwart werd afgesloten met een stand van 16-15. Het tweede kwart ging het echter goed fout. Attacus profiteerde optimaal van de chaos bij Virtus en liep in een mum van tijd uit naar 25-15. Beroerd Patrick Both hield zijn team nog enigszins in de wedstrijd, maar met een ruststand 39-26 zag het er voor Virtus beroerd uit. Na de rust kregen de Werkendammers echter plotseling de geest en begonnen zij aan een indrukwekkende inhaalrace. Virtus won het derde kwart met 28-18 en was terug in de wedstrijd bij aanvang van het laatste kwart. Attacus was niet bij machte om de ontketende Werkendammers af te stoppen en Virtus legde de ene na de andere prachtige aanval op de mat, wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 71-84.

• De spelers van Achilles Veen en Goes schermen Nikki Baggerman af voor het publiek.
Bekerfinale Goes-Achilles Veen gestaakt na reanimatie Veen-aanvoerder Nikki Baggerman (met wie het naar omstandigheden goed gaat) update 9 mei, 18:46
• Bart Millenaar is klaar voor zijn tocht door Nederland.
Boerenzoon uit Dussen wil in Brussel het verschil maken Nieuws 9 mei, 13:12
• De Vakantie Bijbel Week in Dussen was weer een succes.
Vossenjacht, knutselen & spelen: de Vakantie Bijbel Week 'Wegwijs' in Dussen zit erop Nieuws 9 mei, 10:01