Twee punten voor SKV

Sport 53 keer gelezen

SLEEUWIJK • De Sleeuwijkse korfballers van SKV hebben zaterdag met 13-9 Ter Leede verslagen. In de eerste helft konden de Sleeuwijkers geen vuist maken en bleef Ter Leede/De Jager aanhaken met de score. Halverwege de eerste helft wist SKV een gaatje te slaan naar 5-2.  Na een periode van vele gemiste kansen kon Ter Leede door twee doelpunten weer aanhaken. Zo stond er met de rust een 6-5 op het scorebord. SKV kwam direct na rust goed uit de startblokken en kon door doelpunten van de gebroeders De Jong en Van Weelden een gaatje slaan naar 9-5. Dit kwam de formatie uit Leerdam niet meer te boven, SKV had de wedstrijd onder controle.  Geen doelpuntenfestijn De Sleeuwijkers konden de vele kansen echter niet optimaal benutten, waardoor de vele toeschouwers niet getrakteerd werden op een doelpuntenfestijn. Ter Leede kon nog even terug komen tot 11-9, maar doordat SKV direct twee maal wist te scoren, gooiden de Sleeuwijkers de wedstrijd in het slot. De eindstand werd bepaald op 13-9. Een degelijke overwinning met weinig glans qua spel en score. Zaterdag wacht de wedstrijd tegen Melmac in Tilburg, om 15.30 uur.

• De spelers van Achilles Veen en Goes schermen Nikki Baggerman af voor het publiek.
Bekerfinale Goes-Achilles Veen gestaakt na reanimatie Veen-aanvoerder Nikki Baggerman (met wie het naar omstandigheden goed gaat) update 9 mei, 18:46
• Bart Millenaar is klaar voor zijn tocht door Nederland.
Boerenzoon uit Dussen wil in Brussel het verschil maken Nieuws 9 mei, 13:12
• De Vakantie Bijbel Week in Dussen was weer een succes.
Vossenjacht, knutselen & spelen: de Vakantie Bijbel Week 'Wegwijs' in Dussen zit erop Nieuws 9 mei, 10:01