Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Burgemeester leest in Genderen voor uit 'Moppereend'

  •   keer gelezen

GENDEREN • Burgemeester Egbert Lichtenberg heeft woensdagmorgen bij Kindercentrum Camelot in Genderen de Nationale Voorleesdagen afgetrapt door de kinderen voor te lezen uit het prentenboek 'Moppereend'.

De Nationale Voorleesdagen worden gestart met het Nationale Voorleesontbijt. Ook Kindercentrum Camelot in Genderen deed hier aan mee.

De peuters van de groep Koningshoed zijn op woensdagochtend de dag begonnen met een gezamenlijk ontbijt. Croissantjes, krentenbollen, witte bolletjes, eitjes. Er werd heerlijk gesmuld.

Moppereend
Na het ontbijt burgemeester Lichtenberg de kinderen voorlezen uit 'Moppereend', een mopperboek om vrolijk van te worden, een boek waarin aandacht wordt besteed aan emoties.

Na het voorlezen hadden de kinderen nog een kleine verrassing voor de burgemeester: een mooi knutselwerkje en chocolaatjes om hem te bedanken voor zijn medewerking aan dit mooie project.

Op Camelot wordt veel voorgelezen aan de kinderen. Tijdens de voorleesdagen zal er echter nog extra aandacht gegeven worden aan het interactief voorlezen. Interactief voorlezen stimuleert de woordenschat en de taalontwikkeling bij kinderen.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }