Artikelen in deze editie

Plantengallen

Buurmalsen-Tricht bouwt corsowagen

Stadsraad Asperen gaat in gesprek

Palmzondag The Passion in Beesd

Thuis bij SVS'65 in Spijk

Moederhart

Wandel- en puzzeltocht

Inschrijvingen Techniekdag

Hersenstichtingcollecte bedankt gulle gevers en vrijwilligers in West Betuwe

Darttoernooi Opijnen

KTVM geeft concert

Rode Koffietafel

West Betuwe • Op zaterdag 19 maart trokken 238 Waaljutters van 17 verenigingen met hun prikstokken en afvalzakken langs de oevers van de Waal. Er deden ook kinderen mee. Samen ruimden ze maar liefst ruim 3000 kilo zwerfafval op.

Gemeente helpt Oekraïne

WEST BETUWE • De gemeenteraad heeft in haar laatste vergadering de kaders vastgesteld voor grootschalige migrantenhuisvesting.

Leer skaten of skeeleren

Cabaret in Stroomhuis

Arnold van Vliet geeft lezing

Rijbewijskeuringen CBR Waardenburg

geldermalsen • De resultaten van de participatie over de Gastvrije Waaldijk vallen tegen. De raad hoopt dat bij de inrichting van de weg aanpassingen mogelijk zijn.

neerijnen • In het Stroomhuis in Neerijnen is een groot aantal 3D-foto's te zien van stereofotograaf Job van de Groep uit Vianen.

Lente bij LingeFilm

Welke koe wordt Miss Betuwe?

Bluesfestival

Aanleg voedselbos: gigaklus

Franse chansons in het Stroomhuis

woensdag 30 maart

Workshop navigatie op de smartphone

zaterdag 2 april

Kinderkledingbeurs Passewaaij

Spijk • Sinds 2020 voetbalt Meha bij SVS’65. Hij liet zich overhalen door Marvin Westerduin. “Ik was eigenlijk al gestopt. Maar na een half jaar miste ik het voetbal en toen heb ik me laten overhalen.”

Verdienstelijk gelijkspel voor Vuren tegen ONI

Uitslagen

HELLOUW • Asperen blijft volop om de prijzen meedoen. In Hellouw werd ASH ruim met 1-4 geklopt. Twee fouten van de jonge ASH-keeper Sven Reurink hielpen Asperen in het zadel.

TRICHT • Tricht zette de mooie opmars voort. Thuis tegen periodekampioen Wieldrecht behaalde Tricht met 2-1 de derde zege op rij. Aanvoerder René van Soelen maakte beide Trichtse goals.

MVV’58 winnaar bij doelpuntenfestival

Beesd mist twee strafschoppen

heukelum • Heukelum heeft de voor beide ploegen belangrijke wedstrijd om lijfsbehoud met 3-0 gewonnen van Arkel. De thuisploeg benutte het lichte overwicht wat men had na rust en won terecht van het teleurstellende Arkel.

GVV-trainer loopt 3000 euro bijeen

Bridgeclub Beesd

leerdam • In het Leerdamse Berenschot mocht dames 1 op de late zaterdagavond aantreden tegen VZV Njord dames 1 uit Veldhoven. De eerste wedstrijd was nipt gewonnen en in die wedstrijd bleken de teams al erg aan elkaar gewaagd te zijn.

Nieuwe trainer voor MVV’58