Verdienstelijk gelijkspel voor Vuren tegen ONI

's Gravenmoer  • Vuren spelen verdienstelijk gelijk in ’s Gravenmoer. Tegen ONI werd het 2-2. Voor Vuren scoorden Bjorn Paul en Bas van der Vliet. Vuren begon goed aan de wedstrijd en kreeg vier grote kansen waarvan twee van de lijn werden gehaald. Toch kwam ONI op een 1-0 voorsprong. In de tweede heft kwam de verdiende gelijkmaker. Na een mooie actie schoot Bjorn Paul de 1-1 binnen. Maar vlak daarna maakte ONI 2-1. Via een vrije trap van Bas van der Vliet kwam Vuren langszij. Hierna waren er kansen voor Vuren om de drie punten mee naar huis te nemen. Maar aan de ander kant redde keeper Tim Ritmeester in een één tegen één situatie. Trainer Rick Kolf was tevreden over het spel. “Als er iemand had moeten winnen waren wij dat. Vorige week was met name de eerste helft heel slecht. Vandaag speelden we heel aardig. Alleen vergeten we ons te belonen.”


Ongelukkig verlies van Haaften in Schelluinen

schelluinen • Haaften heeft drie punten laten liggen in Schelluinen. Haaften speelde een goede wedstrijd. Maar dit keer gingen de kansen er niet in. Schelluinen won met 3-1 van Haaften. Haaften kwam in de 13e minuut al op een 1-0 achterstand. Maar na een half uur schoot Kevin van de Velde met een vrije trap Haaften langszij. Hierna was Haaften minstens gelijkwaardig aan Schelluinen en kreeg een aantal dotten van kansen. Maar in de tweede helft scoorde Schelluinen onverdiend twee keer. Haaften kan de aankomende periode vol aan de bak. Volgende week treft Haaften runner-up BLC. En na de uitwedstrijd tegen ONI spelen de Rood-Groenen in Haaften tegen koploper GVV'63.

Bestuur van MVV’58 weer voltallig

METEREN • Na een moeilijke periode is het bestuur van voetbalclub MVV’58 weer voltallig. Tijdens de recente ledenvergadering in Meteren werd geaccordeerd dat diverse nieuwelingen hun intrede in het bestuur zullen maken.

Gerard de Kock is de nieuwe voorzitter van MVV'58 en volgt de al bijna een half jaar geleden afgetreden preses Ron Wammes op. In het bestuur van MVV'58 zitten nu drie vrouwen want naast de gebleven penningmeester Marijke van Mourik maken nu ook secretaris Daniëlle Niehoff en Antoinette Smorenburg er deel van uit. Marcel Blom blijft in het bestuur de portefeuille Communicatie behartigen en verder traden ook Patrick Grisel (verantwoordelijk voor de technische commissie) en Ben van Leeuwen (organisatie) tot het bestuur toe.